Esett Amerika a török árfolyamválság miatt Percről-percre

2018. augusztus 10. 22:00    
nyomtatás
 
A törökországi árfolyamválság, a líra leértékelődése az amerikai tőzsdéken is éreztette hatását, a vezető amerikai indexek kisebb eséssel fejezték be a pénteki kereskedési napot.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Kisebb mínuszban fejezte be a napot Amerika 2018.08.10 22:00

Dow Jones Index 0,8 százalékos, az S&P 500 0,7, a Nasdaq 0,6 százalékos esésel fejezte be a napot. A nap nyertese a Dow komponensek közül A Wal Mart lett (+1,4%), míg a nap vesztese az Intel (-2,4%).

Nincs nagy mozgás a tőzsdéken 2018.08.10 19:17

Az amerikai vezető indexek nem mozogtak érdemben az elmúlt bő két órában.

Esik Amerika a török árfolyamválság miatt 2018.08.10 17:06

Hatalmasat zuhant ma a török líra gyakorlatilag minden devizával szemben, a dollárral szembeni árfolyama napon belül 25 százalékos leértékelődést is mutatott. Erdogan szavai majd veje, a pénzügyminiszter megszólalása sem segített, sőt, rontott a líra helyzetén, a jegybank pedig - amelynek kamatemelésére vár a piac - továbbra sem lépett. Mindennek tetejébe még Donald Trmp is ma írta alá a törökökkel szembeni büntetővám megemelését, mely a két ország közötti rossz viszonyt jelzi.

Az európai tőzsdék is megszenvedték az árfolyamválságot, de úgy tűmnik, Amerika sem marad érintetlen: a Dow Jones Index 0,7, az S&P 500 0,7, a Nasdaq 0,5 százalékos esést mutat a kereskedés első felének vége felé közeledve.

Esik Amerika a török árfolyamválság miatt

Esik Amerika a török árfolyamválság miatt

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium