Előfizetői tartalom

Est Media a jövőről: Olyan ziccerhelyzetek vannak az iparágban, amiket nem szabad kihagyni

Portfolio
Egy héttel azt követően, hogy az Est Media bejelentette a Delta Systems felvásárlását (vagyis azt, hogy a Delta Systems gyakorlatilag tőzsdére megy az Est Medián keresztül), a cég közzétette a stratégiáját. A vállalat az ipari digitalizációra alapozza a jövőbeli növekedést, akvizíciókra, saját megoldások fejlesztésére és a regionális terjeszkedésre készül. Ezekről kérdeztük az Est Media igazgatóságának elnökét, Papp Istvánt.

Az Est Media egy üres tőzsdei cég jelenleg érdemi tevékenység, bevételek, munkavállalók nélkül. Most gyakorlatilag arról van szó, hogy egy üres tőzsdei cégen keresztül a Wallis autós cégeihez hasonlóan tőzsdére megy a Delta Csoport egy része? A bejelentett tranzakció lényege, hogy az Est Media megvásárolja a Delta Csoport egyik vállalatát, és ezzel egy működő vállalkozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés