Előfizetői tartalom

Ezeken a napokon nem lesz kereskedés a tőzsdéken

Portfolio
Idén is izgalmas év elé néznek a befektetők, azonban több alkalom adódik majd, mikor nem lesz módjuk kereskedni a piaci szereplőknek. Annak érdekében, hogy olvasóink nyomon követhessék az egyes tőzsdék nyitva tartását, összegyűjtöttük a fontosabb tőzsdéken, mely napokon lesz kereskedési szünet 2016-ban. Összeállításunk folyamatosan elérhető Vállalatok aloldalunk Kereskedési szünnapok menüpontjára kattintva.

Csakúgy, mint a korábbi években a hazai börzén a szombati munkanapokon (március 5., október 15.). idén sem lesz majd kereskedés. A szombati munkanapokon kívül a BÉT-en 2016-ban összesen 9 kereskedési szünnap lesz.Az amerikai piacon szintén 9 kereskedési szünnap lesz, november 25-én pedig rövidített kereskedésre kerül majd sor az amerikai börzén.A hazainál a meghatározó európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés