Előfizetői tartalom

Ezért a hazai részvényért rajonganak leginkább a hazai alapkezelők

Portfolio
A nyár vége sem múlt el izgalmak nélkül a magyar tőzsdén, a volatilis augusztust a hazai részvényindex végül nagyobb eséssel zárta, a Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felmérésből azonban kiderül, hogy a profik egy része az elkövetkező 12 hónap folyamán lát esélyt a BUX nagyobb emelkedése előtt. Az általunk megkérdezett alapkezelők ebben a hónapban az OTP részvényeit kedvelték a leginkább, míg a midcapek esetében az ANY Biztonsági Nyomda részvényeit emelték ki a legnagyobb számban a profi befektetők.

A nyár vége is izgalmakat hozott a magyar tőzsdén, a BUX augusztus elején látott felpattanási kísérlete kifulladt, majd a hazai részvényindex nagyot esett, bár a hónap utolsó két kereskedési napján a magyar tőzsde ismét emelkedéssel próbálkozott meg, a BUX összességében 2,4 százalékos eséssel zárta az augusztust. Ebben a hónapban a felmérésünkben résztvevő alapkezelők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés