Előfizetői tartalom

Fenntartják 2290 forintos célárukat a BIF részvényeire az MKB elemzői

Portfolio
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. december 27-én bejelentette, hogy a társaságot, mint szabályozott ingatlanbefektetési társaságot (SZIT) nyilvántartásba vették. Az MKB elemzői gyorskommentárban értékelték a bejelentést, fenntartva a BIF részvényeire vonatkozó 2290 forintos célárukat, ami 7 százalékkal magasabb, mint a részvény pénteki záróára.

Az MKB elemzői fenntartják a 2290 forintos célárukatA Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. december 27-én jelentette be, hogy a társaság által a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál (NAV) 2018. december 20-án kezdeményezett kérelmét a NAV jóváhagyta, a társaságot 2018. december 31- hatállyal, mint szabályozott ingatlanbefektetési társaságot nyilvántartásba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés