Előfizetői tartalom

Ha minden jól megy, eláraszthatják a magyar tőzsdét az új cégek

Portfolio
Nem az a cég vagyunk, mint amit az emberek általában gondolnak a tőzsdéről - mondta el a Portfolio-nak adott interjújában a BÉT Kibocsátói Akvizíciók Igazgatóságának igazgatóhelyettese, Paulovits Márton. Hozzátette, hogy örülnének annak, ha már holnap 150 cég tőzsdére lépne, de ez nem realitás, egyelőre azon dolgoznak, hogy megkönnyítsék a vállalatoknak a tőzsdére lépést és meggyorsítsák a folyamatot.

Xtend, NOMAD, NTfA, ELITE, GINOP, lassan több rövidítés szerepel a BÉT stratégiájában, mint egy középkategóriás autó extralistáján. Hogyan állnak össze ezek a projektek egy tőzsdefejlesztési stratégiává? Igazából az összes ilyen rövidítésnek egy célja van, ami a stratégiában is megfogalmazott célok között is szerepel, hogy idővel minél több vállalatot vonzzunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés