Előfizetői tartalom

Hasítani fog a Samsung új csúcsmobilja

Portfolio
A barcelonai mobilkiállítás egyik legjobban várt eseménye volt a Samsung bemutatója. A dél-koreai cég tegnap mutatta meg a világnak legújabb csúcsmobiljait, a Samsung Galaxy S9-et és az S9+-t. Minden funkción kicsit javítottak, de látványos újítás nem volt, ennek ellenére a készülék fogadtatása optimista, a Nomura elemzői szerint csak az első negyedévben 7 millió darabot adhatnak el belőle. A Nomura elemzője vételre javasolja a Samsung részvényeit, 3600 wonos célárral, ami a jelenlegi árfolyamnál 50 százalékkal magasabb.

Az idei MWC-n a Samsungon kívül egy fontosabb mobiltelefon-bemutató sem volt, ami azt jelzi a Nomura elemzői szerint, hogy az okostelefongyártók többsége nehézségekkel küzd a fejlesztések során, amikor újítási lehetőségeket keresnek. Ha pedig nem lesznek forradalmi újítások, akkor a fogyasztók motivációja is csökken arra, hogy lecseréljék készülékeiket.Forrás: AFP / Lluis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés