Határozatképtelen volt a Kartonpack közgyűlése

2019. április 16. 11:39    
nyomtatás
 
A Kartonpack bejelentette, hogy a társaság április 16-i közgyűlése nem került megtartásra, annak határozatképtelensége okán. A társaság megismételt közgyűlésére április 26-án, 11 órakor kerül sor.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A Kartonpack arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a társaság 2019. április 16. napjára, 11:00 órai kezdettel, a vállalat székhelyére összehívott közgyűlés nem került megtartásra, annak határozatképtelensége okán.
  • A közzétett meghívóban és hirdetményben foglalt rendelkezések szerint a megismételt közgyűlés időpontja 2019. április 26. napja 11 óra, a megismételt közgyűlés helyszíne: 4030 Debrecen, Galamb u. 11., a Kartonpack központ tárgyalóterme.

(BÉT)

Kapcsolódó cikkek:

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium