Hogyan másold a sikeres befektetőket? - Videó

2019. március 17. 09:40    
nyomtatás
 
A tőzsdei befektetések rendkívül gyümölcsözőek tudnak lenni, ám az amúgy nem túl komplikált elméletet átültetni a gyakorlatba nem könnyű. Az aktívan kereskedő magánszemélyek többsége veszteséget termel. A hosszú távú befektetések terén a többség a pár hónapot már irtózatosan hosszúnak érzi, és nem igazán megy az években, évtizedekben gondolkodás.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

A nehézségeket látva, többen a sikeres befektetőket szeretnék másolni, ami elsőre akár jó gondolatnak is tűnhet. Honnan tudsz ehhez információt szerezni, és működhet-e a módszer a gyakorlatban. A videóból megtudod a választ.

Amennyiben érdekel a befektetések világa, és szeretnél belecsapni a hosszú távú tőzsdei vagyonépítésbe, vagy éppen aktívabb szemléletben üzletelnél, a Portfolio Trader csapatára építhetsz.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Így lehetnek sikeresek a magyar startupok (x)

Kreatív, piacképes és energiahatékony fejlesztéseket keres az MVM. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium