Előfizetői tartalom

India Pakisztánt bombázza - Izgalmas napok jönnek

Portfolio
Megütötték ma reggel az indiai részvénypiacot és a rúpiát, miután az indiai légierő megelőző csapást hajtott végre Pakisztán területén. Zárásra némileg megnyugodtak a kedélyek, köszönhetően a csökkenő olajárnak és a feltörekvő piacokat idén általánosságban övező jó hangulatnak. De elemzők szerint izgalmas napok jöhetnek még az indiai piacokon.

Légicsapást hajtott végre India Pakisztán területénMegelőző légicsapást hajtott végre az indiai légierő kedden kora reggel Pakisztán területén, iszlamista fegyveresek táborait semmisítette meg - tudósít az MTI Vidzsaj Gokal indiai külügyi államtitkár sajtótájékoztatójáról. A légicsapást Balakot településen hajtották végre, azonban nem fejtette ki, pontosan hol. Pakisztán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés