Indul a hazai gyorsjelentési szezon - A Mol nyitja a sort

2019. július 12. 12:19    
nyomtatás
 
Hamarosan megkezdődik a negyedéves jelentési szezon a magyar tőzsdén is, augusztus 2-án a Mol nyitja a sort a második negyedéves beszámolójával, majd a rákövetkező héten jelent majd a Richter, a Magyar Telekom és az OTP is. Összeszedtük, hogy mikor jelentenek a hazai cégek és melyek a hazai gyorsjelentési szezon legfontosabb időpontjai.

Kereskedés Magyar Telekom-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Hamarosan elkezdődik a második negyedéves gyorsjelentési szezon a magyar tőzsdén, a hazai blue chipek közül elsőként a Mol jelent majd augusztus 2-án, majd a Mol beszámolóját követő hét különösen izgalmas lehet, miután a Richter augusztus 6-i beszámolója után augusztus 7-én a Magyar Telekom-, majd augusztus 9-én az OTP második negyedéves számait ismerhetik meg a befektetők.

A Prémium kategóriás tőzsdei társaságok esetében néhány cég csupán a féléves és az éves számait teszi közzé, így az elkövetkező hetek folyamán a BIF, a PannErgy, az AutoWallis, az Appeninn és az Opus féléves beszámolóit is közzéteszik majd.

Mindemellett érdemes kiemelni, hogy a Zwack az elcsúsztatott pénzügyi éve miatt augusztus 6-án az első negyedéves beszámolóját teszi majd közzé, míg a PannErgy július 15-én publikálja majd második negyedéves termelési jelentését, a társaság első féléves számait pedig szeptember 3-án ismerhetik meg a befektetők. A BIF várhatóan 2019. 35. hetében teszi közzé első féléves számait, így a társaság gyorsjelentését az augusztus 26-ával kezdődő héten ismerhetik meg a piaci szereplők.

Indul a hazai gyorsjelentési szezon - A Mol nyitja a sort


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Bankműveleti referens
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium