20 milliárd forintos hitelkeretet kapott a BIF

2018. november 7. 17:26    
nyomtatás
 
20 milliárd forint keretösszegű hitelkeret-szerződést írt alá a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. az MFB-vel - tette közzé a társaság.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A magyar részvénypiacról is szó lesz a Portfolio következő klubján.


A BIF a 20 milliárd forintos hitelkeretet ingatlanvásárlási, ingatlanfejlesztési és hitelkiváltási célra használhatja fel. Az MFB 10 éves futamidejű, fix kamatozású forint alapú finanszírozást biztosít a hitelkeret-szerződés alapján.

A BIF utoljára márciusban folyamodott hitelfelvételhez, akkor a Magyar Takarékszövetkezeti Bank nyújtott több mint 2 milliárd forintos hitelt a cégnek. Ebből az összegből akkor a CIB Bank felé fennálló euró alapú hiteltartozását refinanszírozta a BIF.

Így jelenleg csak forint alapú hitellel rendelkezik a cég. A féléves jelentés szerint június végén 9899,588 millió forintra rúgott a cég hitelállománya a hosszú lejáratú pénzügyi kötelezettségek között. Ebből 8 milliárd forintot az a hitel tesz ki, amit akvizíciós célra kapott tavaly a társaság a Magyar Takarékszövetkezeti Banktól.

20 milliárd forintos hitelkeretet kapott a BIF


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Privát & prémium bankár
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium