Ismét elhalasztották az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében

2019. augusztus 7. 11:08    
nyomtatás
 
Az Enefi bejelentette, hogy a Marosvásárhelyi Törvényszék szerdán tárgyaláson kívül, az ítélethozatalt elhalasztotta augusztus 22-re az E-Star Mures Energy és Marosvásárhely Önkormányzata közötti kártérítési per újratárgyalásban.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • Az Enefi augusztus 6-án bejelentette, hogy szerdán olyan tájékoztatást kíván közzétenni, ami az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja, ezért kérelmezte értékpapírjai kereskedésének egész napos felfüggesztését.
  • A társaság ezután ma bejelentette, hogy a Marosvásárhelyi Törvényszék augusztus 7-én, tárgyaláson kívül, az ítélethozatalt elhalasztotta augusztus 22-re, az E-Star Mures Energy és Marosvásárhely Önkormányzata közötti kártérítési per újratárgyalásban, indoklás nélkül.
  • Erre tekintettel az Enefi ismét kérelmezni fogja a Budapesti Értéktőzsdétől, hogy a társaság értékpapírjainak tőzsdei kereskedését 2019. augusztus 22-én piacnyitástól piaczárásig függessze fel.
  • Az Enefi stagnált kedden, míg a társaság részvényárfolyama idén 186,8 százalékot emelkedett.

Ismét elhalasztották az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium