16 országban indult el az Apple Pay a Revolutnál

2019. június 11. 16:57    
nyomtatás
 
Mától 16 országban már az Apple Pay szolgáltatása is elérhető Revolut kártyával, de Magyarország nincs közöttük.

Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Az első 20 jegy nagy kedvezménnyel kapható!

Május végén több olvasónk is jelezte, hogy állítólag fizetni tudtak Apple Wallethez csatolt Revolut kártyával, ezzel lényegében az OTP Bank után a brit székhelyű fintechcég lett a második, amely implementálta hazánkban is a rendszert. A hír rövidesen azután röppent fel, hogy a Revolut forintos szolgáltatását is hosszas várakozás és ígérgetés után végre elindította Magyarországon.

A hivatalos indulásra viszont mint kiderült, valójában nem került sor. Olvasóinktól úgy tudjuk, hogy a Revolut automatikusan törli az Apple Paybe feltöltött kártyákat, mondván, hogy még nem indult el hivatalosan ez a szolgáltatáselem Magyarországon.

Most a Revolut bejelentette, hogy 16 országban elérhető már revolutos kártyával is az Apple Pay, ezek az országok: Nagy-Britannia, Franciaország, Lengyelország, Csehország, Spanyolország, Olaszország, Írország, Belgium, Ausztria, Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Izland, Németország és Svájc.

Piaci forrásból úgy tudjuk, az Apple-lel szerződés értelmében a bevezetéskor egy darabig, nagyjából egy hónapig az OTP-nek kizárólagosságot biztosítottak. Ebből úgy gondoljuk, valószínűleg csak ezért nem indult még el itthon a revolutos Apple Pay.Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Az első 20 jegy nagy kedvezménnyel kapható!


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium