Aggódik Európáért Kína egyik leggazdagabb embere

2019. május 16. 18:22    
nyomtatás
 
Aggódik Európáért Jack Ma, Az Alibaba társalapítója, mert szerinte nagyon rossz felé megy az EU abban, ahogy a nagy technológiai cégekkel bánik - írja a CNBC.

Kereskedés Alibaba-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Jack ma szerint aggodalomra ad okot, ahogy az EU egyre szigorúbb szabályokat állít fel a technológiai cégekkel szemben.

Minden, amit csinálnak, tele van szabályokkal és törvényekkel. És bármin is kezdenek el gondolkodni, aggodalom lesz a vége. Márpedig ha aggódnak, jönnek a szabályok és a törvények - mondta a milliárdos üzletember egy párizsi technológiai konferencián.

Hozzátette azt is,hogy aggódik Európáért és nem érti, hogy ha Afrika és Ázsia nem aggódik, akkor Európa miért teszi. Szerinte például túlzó az is, ahogy az EU-ban igyekeznek leszabályozni a mesterséges intelligenciát, hiszen ennek számos pozitív oldala van.

Ha azt hiszed, hogy a technológiai forradalom egy probléma, akkor sajnálom, de azt kell mondanom, a probléma csak most kezdődik. Ha azt hiszed, hogy egy lehetőség, akkor a lehetőség még csak most kezdődik. Minden a hozzáállástól függ. Ha az aggodalom jellemzi most a hozzáállásod, akkor mindig csak aggódni fogsz


- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images/ Wang He

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium