Blockchaines rendszert adaptált a valenciai kikötő

2018. november 7. 09:23    
nyomtatás
 
Valencia kikötője is integrálta a TradeLenst, egy blockchain alapú kereskedési platformot, melyet az IBM és a Maersk közösen fejlesztettek.

Kereskedés IBM-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A TradeLens 2018 augusztusában bontott vitorlát, a rendszer segítségével gyorsabbá és átláthatóvá válik a jelenleg körülményes, lassú és papírigényes nemzetközi áruszállítás. Az ökoszisztémának 20 tagja van jelenleg, már 154 millió tranzakciót feldolgozott és állítólag egy ügylet idejét 40%-kal meg tudja rövidíteni.

Bár a projekt célja, hogy előbb-utóbb a világ összes kikötője integrálja ezt a blockchain platformot, más kikötők úgy tűnik, más rendszerek iránt mutatnak nyitottságot: a rotterdami kikötő például az ABN AMRO és a Samsung blockchainplatformját kezdte el használni, míg az Associated British Ports a Marine Transport Internationallel közösen, önállóan fejleszt ilyen megoldást.

(Coin Telegraph)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium