Elektronikus aláírást vezetett be a Cofidis

2018. december 3. 13:09    
nyomtatás
 
Az utóbbi időben tüöbb hiteligényléssel kapcsolatos bejelentés is érkezett (CIB és K&H Bank), most a Cofidis közölte: 2018 novemberében elindították az elektronikus aláírást, amely jelenleg bevezető szakaszban tart.


A pénzügyi vállalkozás videós azonosítását az elmúlt egy évben már az ügyfelek 30 százaléka igényelte, és az igénylők kétharmada sikeresen be is fejezte az online azonosítást. 2018. november elején a pénzintézet elindította az elektronikus aláírás bevezetését, a megoldás segítségével az aláíró személynek nem szükséges személyesen aláírnia dokumentumait, elegendő a pénzügyi vállalkozástól SMS-ben kapott kódot használnia.

Így mostantól a hiteligénylés teljes folyamata elvégezhető elektronikusan a Cofidis mobil applikációján keresztül.

A videós azonosítással egybekötött elektronikus aláírás minden terméknél elérhető, meglévő, valamint új, bármilyen banki ügyfél számára és nem függ az igényelt hitelösszeg mértékétől. A szolgáltatás éles tesztelése a Cofidisnél november elején indult, de már ez alatt a rövid időszak alatt is a vártnál magasabb számban vették igénybe.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

2019-ben nyit a Bábolna Strand- és Termálfürdő (x)

Az épülő fürdő üzemeltetésére pályázatot írt ki az önkormányzat. 

Sokat spórolhatnak a cégek magán-egészség biztosítással (x)

Hogyan lehet csökkenteni a betegszabadságok miatti veszteséget? 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Pricing Specialist
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium