Előfizetői tartalom

Elon Musk szuperintelligenssé tenné az emberi agyat, emberkísérletekre készül

Portfolio
Elon Musk Neuralink cége friss részleteket árult el arról, hogyan kötnék össze az emberi agyat a gépi mesterséges intelligenciával: a társaság sikeres majomkísérletek után most engedélykérelmet nyújtott be emberkísérletek végzésére az amerikai szabályozóknak. Az eszköz az emberi hajnál vékonyabb vezetékekkel köti össze az agysejteket egy chippel.

Elon Musk híres őrült ötleteiről, a tisztán elektromos autózás feltalálása (Tesla) mellett a Marsra küldene emberek (SpceX), Boring Company nevű cége játék-lángszórót gyárt és földalatti alagutakat épít, amellyel a nagyvárosi közlekedést formálnák át. A Neuralink nevű cége pedig azon dolgozik, hogyaz emberi agyat mesterséges intelligenciával kösse össze, ezzel szuperintelligens...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés