Előfizetői tartalom

Magyarország fél Európát lekörözheti a fintech homokozójával

Portfolio
Az MNB tavaly felméréseken keresztül megalapozta, idén tavasszal el is indított az Innovation Hubot, ahol a pénzügyi újítók kaphatnak tájékoztatást és támogatást egyenesen a szabályozótól. Az úgynevezett regulatory sandbox első köre, ahol a fintech szolgáltatók szabályozott tesztkörnyezetben próbálhatják ki magukat, pedig akár már idén elstartolhat. Az MNB összegyűjtötte a nemzetközi példákat, és bemutatta, hogyan működhet majd a két új szabályozói eszköz.

Portfolio Banking Technology 2018 A regulatory sandboxról is szó lesz idei Banking Technology konferenciánkon november 15-én. A regisztrációt megnyitottuk, most extra early bird áron vásárolhat jegyeket! Információ és jelentkezés A piaci felmérést követő első lépésként március 20-án felállt az Innovation...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés