Mégsem indul el a várva várt japán kriptotőzsde

2019. április 16. 08:25    
nyomtatás
 
Egyelőre mégsem indítja el tervezett kriptotőzsdei szolgáltatását a Money Forward Inc., Japán legnépszerűbb személyi költségvetéstervező alkalmazása - írja a Cointelegraph.


A Money Forward tőzsdéjének indulásához már majdnem minden adott: megvan a cégbejegyzés, ami a vállalat leányaként fog funkcionálni, a hatóságokhoz viszont egyelőre nem nyújtja be a vezetés az engedélykérelmet.

A halasztás mellett azért döntött a Money Forward vezetése, mert úgy vélik, a kriptopénz-piacon medvepiac állt be, emiatt pedig valószínűleg nem lenne nyereséges a vállalkozás. Emellett állítólag aggódnak a kriptotőzsdéket fenyegető kibertámadások és a pénzmosás kockázata miatt is.

A Money Forward felfüggeszti az Onbit kriptomédia szolgáltatását is, a blockchainalapú megoldások fejlesztésével továbbra is foglalkoznak majd.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium