Előfizetői tartalom

Nagy dobást hajtott végre az Apple a mobilfizetésekben - Mire készülnek a techóriások?

Daniel Döderlein, Auka
Nemrégiben jelentették be, hogy az Apple és a Goldman Sachs egy olyan közös hitelkártyát dob piacra, amely iPhone-felhasználók számára egy érdekes tulajdonságot is hordoz: segít abban, hogy telefonjukon menedzseljék pénzüket. Az Apple és a bankóriás lépését az Európa top 200 fintech guruja között számon tartott Daniel Döderlein, a május 28-ai Financial IT and Disruptive Technologies konferenciánk egyik fő előadója kommentálja véleménycikkében.

Ez érdekes húzás az Apple részéről, amely 2014 októberében vezette be az üzletekben történő fizetésre, iOS appok vásárlására és webes tranzakciók végrehajtására használható Apple Pay rendszert. Az alma-logós tech-óriás a hardver-bizniszben folyamatosan csökkenő bevételei ellensúlyozására az elmúlt években óriási befektetéseket eszközölt a felhő-alapú szolgáltatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés