Saját kriptopénzt fejleszt az IMF és a Világbank

2019. április 16. 08:50    
nyomtatás
 
Learning Coin, vagyis "tanulóérme" náven saját kriptodevizát bocsát ki az IMF és a Világbank, ennek célja, hogy megértsék, hogy működik a blockchain technológia.


A Learning Coinnak nem lesz monetáris értéke és nem is lehet vele majd kereskedni, egy privát blockchainrendszeren keresztül kísérletezik majd vele a két intézmény.

A projekt célja, hogy "erős tudásbázist" építsen az IMF és a Világbank személyzetének.

A rendszerrel együtt egy appot is indítanak, mellyel a résztvevők blogokat, videókat és prezentációkat is megoszthatnak. A projekttagok "kereshetnek" is coinokat azzal, hogy különféle tanulmányi mérföldköveket teljesítenek.

A fejlesztők azon még gondolkoznak, hogy a "jutalom" coinokat hogy lehet majd valódi értéket képző dolgokra váltani.

(CoinDesk, Financial Times nyomán)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium