Távozik a magyar sikercég vezére

2019. február 7. 20:35    
nyomtatás
 
19 év után a múlt héten elhagyta cégét az elmúlt másfél év talán legnagyobb kiberbiztonsági startupos sikersztoriját felépítő Györkő Zoltán, a Balapit társalapítója és vezérigazgatója.


2017 végén, 2018 elején megvette a Balabit nevű magyar kiberbiztonsági céget a One Identity, egy kaliforniai informatikai multinacionális vállalat. A magyar startup viszont nem tűnt el egy az egyben, lehetősége nyílt arra is, hogy az amerikai anyavállalatot belülről transzformálja. Részletesen erről itt írtunk:

2018.01.19 10:08 Magyar startupot vett az amerikai kibermulti: kiderültek a részletek

Györkő Zoltán, a Balabit vezérigazgatója a napokban LinkedIn-profilján jelentette be, hogy új fejezetet nyit életében, és megpróbál lelassítani. A Balabitot 2000-ben Scheidler Balázzsal és Wagner Endrével közösen alapították.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium