Előfizetői tartalom

Kell a drága iPhone az embereknek

Portfolio
Hiába drágul az iPhone, többen vásárolnának most az Apple csúcstelefonjából, mint tavaly - írja a CNBC az RBC felmérésére hivatkozva. Tavaly mindössze a megkérdezett fogyasztók 20 százaléka vett volna iPhone-t, most a 26 százalékuk. És nem is a legolcsóbb készüléket választanák, az igennel válaszolók 68 százaléka egy magasabb árfekvésű iPhone-t venne.

Az idei iPhone-ok több embernek keltették fel az érdeklődését, mint a tavalyi modellek - szűrte le a következtetést felmérésének eredményeiből az RBC. Ez pedig jobb profitrátákhoz vezethet, ennek fényében az elemző meg is emelte az Apple részvényeire vonatkozó célárát, 240 dollárról 250 dollárra, vételi ajánlás mellett. Az elemző szerint a legújabb generációs iPhone...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés