Digitálisan fejletlenek a hazai kkv-k

2019. augusztus 16. 11:12    
nyomtatás
 
Az Európai Bizottság legutóbbi felmérése szerint a magyar kis- és közepes vállalatok mindössze 13 százaléka számít digitálisan fejlettnek - írja a Népszava.

Hogyan lesznek versenyképesebbek a magyar kkv-k? A válasz érkezik:Ebben a tekintetben az Európai Bizottság felmérése szerint csak 5 ország áll rosszabbul hazánknál.

Az eredményekből az is kiderült, hogy

a hazai kiscégek alig több mint egy százalékuk tartozik a nagyon fejlettek, vagyis azok közé, akik például vállalatirányítási és ügyviteli rendszereket is használnak.

Az Európai Unióban átlagosan a cégek 18,5 százaléka számít digitálisan fejlettnek, de Dániában a kis és közepes vállalkozások (kkv) több mint harmada tartozik ebbe a csoportba.

Hogyan lesznek versenyképesebbek a magyar kkv-k? A válasz érkezik:

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium