Közgyűlést tart az UBM

2019. augusztus 16. 13:36    
nyomtatás
 
Az UBM 2019. szeptember 16-án 14 órakor közgyűlést tart majd, amelynek helyszíne: 2085 Pilisvörösvár, Kisvasút utca 1., III. emeleti nagytárgyaló.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • Az UBM bejelentette, hogy a társaság 2019. szeptember 16-án 14 órakor közgyűlést tart, amelynek helyszíne: 2085 Pilisvörösvár, Kisvasút utca 1., III. emeleti nagytárgyaló.
  • A közgyűlés tervezett napirendje: a társaság féléves jelentésének elfogadása.
  • A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlés azonos helyszínen, 2019. szeptember 30-án, 14 órakor kerül megtartásra.


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium