Előfizetői tartalom

Kulcsfontosságú szint közelébe érkezett meg a Magyar Telekom

Portfolio
Izgalmas hetet tudhat maga mögött a hazai részvényindex, a magyar blue chipek technikai képe alapján a mozgalmas folytatás is garantált, miután a Magyar Telekom árfolyama fontos szint közelében jár, míg az OTP esetében sem kizárható a csúcstámadás lehetősége. Megnéztük, hogy a magyar blue chipek esetében mire érdemes majd figyelni az előttünk álló néhány nap folyamán.

OTPAz elmúlt hónapok oldalazása után október végén majd november elején elementáris erővel emelkedett az OTP, az árfolyam a 11 000 forintos ellenállás áttörése után tovább szárnyalt, majd 11 740 forintnál a részvény új lokális csúcsot ütött. Az elmúlt napok bár iránykereséssel teltek, a technikai kép azonban továbbra is pozitív, amennyiben az emelkedés folytatódik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés