Előfizetői tartalom

Kulcsszint közelében billeg az OTP, lehet még tér a Mol emelkedése előtt

Portfolio
A nap első felében irányadó borús hangulat ellenére is felfelé kapaszkodott a BUX, a hazai részvényindex később még tovább tudott emelkedni, a hazai blue chipek közül az OTP a korábbi hónapok kereskedési sávjának alját jelentő támaszhoz érkezett meg, míg a Mol ma remekül teljesít, az olajvállalat technikai képe alapján lehet még tér az emelkedés előtt.

Borús hangulatban indult a hét negyedik napja az európai tőzsdéken, a befektetők azonban túltették magukat a kereskedelmi háborús aggodalmakon és a Fed tegnapi kamatdöntésén is, az irányadó európai részvényindexek többsége felfelé kapaszkodik a csütörtöki piaczárás felé közeledve, a kivételt az olasz tőzsde jelenti, a milánói börzére az olasz költségvetési terv...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés