Lezajlott a SET Group közgyűlése

2019. április 15. 19:45    
nyomtatás
 
Hétfőn lezajlott a SET Group éves rendes közgyűlése, amelynek keretében a részvényesek egy kivételével az összes korábban meghirdetett napirendi pontot elfogadták - derült ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett közgyűlési jegyzőkönyvből.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia


Ahogy arról korábbi cikkünkben írtunk, ma tartotta a SET Group éves rendes közgyűlését, amelynek keretében a részvényesek döntöttek többek között a 2018-as üzleti évről szóló jelentések és beszámolók elfogadásáról, valamint a vállalat igazgatósági, felügyelőbizottsági és audit bizottsági tagjainak megválasztásáról is.

A korábban meghirdetett 6. napirendi pontot viszont a jelenlévő részvényesek nem fogadták, vagyis nem választotta meg a vállalat könyvvizsgálójának Bárány Terézia könyvvizsgálót egy év határozott időtartamra. Ezért az igazgatóságnak össze kell hívni ismételten a közgyűlést, melyen a társaság könyvvizsgálójának megválasztásáról fognak dönteni.

A SET Group árfolyama több mint 4 százalékot esett a múlt pénteki záráshoz képest, így 715 forinton zárta a hétfői kereskedést.

Lezajlott a SET Group közgyűlése
Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium