Lezárulhat a Set-Group egy akvizíciója

2018. október 12. 15:29    
nyomtatás
 
A Set Group leányvállalata augusztus 30-án üzletrész adásvételi szerződést kötött a Farmer-mix Takarmánygyártó-Szolgáltató és Forgalmazó Kft üzletrészeinek megvásárlásáról, majd a társaság ezzel összefüggésben ma bejelentette, hogy az eladók jogi képviselőjénél letétben kezelt tulajdonjogot átruházó nyilatkozatok a mai napon átadásra kerültek.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • A Set Group pénteken bejelentette, hogy a társaság leányvállalata, a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. 2018. augusztus 30-án üzletrész adásvételi szerződést kötött a Farmer-mix Takarmánygyártó-Szolgáltató és Forgalmazó Kft üzletrészeinek megvásárlásáról.
  • Ezzel összefüggésben a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. részére az eladók jogi képviselőjénél letétben kezelt tulajdonjogot átruházó nyilatkozatok a mai napon átadásra kerültek. A Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróságához az ügyletre vonatkozó változásbejegyzési kérelmet a vevő jogi képviselője benyújtotta.
  • A Farmer-mix Kft. átvilágításának összefoglalóját, valamint a Farmer-mix Kft.-re vonatkozó üzleti tervet a SET Group három munkanapon belül a befektetők rendelkezésére bocsátja közzététel útján.

Lezárulhat a Set-Group egy akvizíciója


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Egy év alatt több mint 200 új munkatárs a pécsi Hauniban (x)

Története legnagyobb létszámbővítését hajtotta végre a gépgyár. 

Hatvan milliárdból fejleszthetnek a hazai kkv-k (x)

Ingyen hitel a kisvállalkozások versenyképességének fejlesztésére. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium