Előfizetői tartalom

Elképesztő, mi mindent veszünk meg az interneten, és ez csak a kezdet

Portfolio
Szinte már követhetetlen, milyen ütemet diktál az online vásárlás térnyerése, csak Magyarországon tavaly 425 milliárd forint volt a hazai e-kereskedelem forgalma, ami a jelenlegi becslések alapján 2020-ra 570 milliárd fölé emelkedhet. Szakács Norbert, az eMAG warehouse menedzsere szerint a vásárlások egyre inkább áthelyeződnek az online térbe, ahol a vásárlások jelentős részét már mobilról bonyolítjuk. A Portfolio-nak adott interjúban kitért arra is, milyen jövő elé néznek az online és fizikai boltok és szolgáltatók, és mi az,ami megoldást jelenthet az egyre égetőbb munkaerőhiányra.

Smart Logistics 2019 Szakács Norbert, az eMAG warehouse menedzsere is előad a Portfolio jövő keddi Smart Logistics konferenciáján. Ne maradj le róla, részletek itt: Információ és jelentkezés Elképesztő ütemet diktál az online vásárlás térnyerése a világban, gyakorlatilag alig találunk olyan fizikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés