Már adná a részvényeket a neves tőzsdei guru

2018. november 8. 21:18    
nyomtatás
 
Hivatalosan is a részvények esésére játszó pozíciók felvételét javasolja Dennis Gartman neves tőzsdei befektető.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A részvények eladását ajánlja a neves befektetési szakember legfrissebb ajánlásában, és bevallja, hogy eddig tartózkodtak az ilyen pozíció felvételétől. Azt is hozzáteszi, hogy nem volt könnyű dolog kimondani ezt az ajánlást, de

itt az ideje eladni a részvényeket, végül a türelem kifizetődik.

Úgy fogalmaz, hogy a részvények emelkedésére játszó befektetők számára itt az idő, hogy csökkentsék kitettségüket, a részvénypiacok mostani ereje erre jó lehetőséget ad.

Érdemes felidézni itt a Dow Jones amerikai tőzsdeindex alakulását az elmúlt hetekből:

Már adná a részvényeket a neves tőzsdei guru


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium