Előfizetői tartalom

Megállíthatatlan az Apple

Portfolio
Még mindig jól fogynak az iPhone-ok annak ellenére, hogy a globális okostelefon-piac növekedése megállt - derül ki az Apple első negyedéves gyorsjelentéséből. Az amerikai technológiai óriás a vártnál magasabb profitról számolt be az év első három hónapjára és újabb 100 milliárd dolláros részvényesi készpénz-visszajuttatási programot jelentett be a menedzsment. A hírre közel 4 százalékot emelkedett a részvények árfolyama a zárás utáni kereskedésben.

A negyedév legfontosabb számai:52,2 millió darab iPhone-t adott el az Apple 2018 első negyedévében, 3 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában az okostelefon-értékesítések egybevágtak az elemzői várakozásokkal, a konszenzus szerint ugyanis a piacok 52,3 millió darabos értékesítéssel számoltak az értékesített telefonok átlagára emelkedett az egy évvel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés