Előfizetői tartalom

Megnyitotta a nyolcadik tescós üzletét is a Media Markt

Portfolio
Megnyitotta a nyolcadik üzletét is a Media Markt a Tesco hipermarketeken belül, közben a Magyar Nemzet még mindig arról ír, hogy a két cég nem járta végig az üzletnyitáshoz szükséges hatósági engedélyeztetési folyamat minden állomását és hatósági körben vizsgálják a dolgot. A Media Markt tartja magát ahhoz, hogy szerinte nem volt szükség a rendeltetésmódosítási engedélyre.

A Magyar Nemzet már korábban írt róla, hogy közigazgatási forrásaik szerint a Tesco és a Media Markt összefonódása során (amelynek keretein belül kilenc Tesco hipermarketben shop-in-shop üzleteket alakít ki a Media Markt) a plázabizottság engedélyére is szükség lett volna a tavaly szigorított plázatörvény értelmében (mert már nem csak a 400 négyzetméternél nagyobb kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés