Előfizetői tartalom

Mégsem távozik a tőzsdéről a Plotinus?

Portfolio
Hétfőn rendkívüli közgyűlést tartott a Plotinus, a társaság közgyűlésének ma közzétett jegyzőkönyve szerint a közgyűlés elfogadta a Plotinus leányvállalatának, a Plotinus Invest Vagyonkezelő Zrt.-nek az eladását. A közgyűlésen résztvevő Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetségének (Tebész) elnöke szerint míg a Plotinus korábban a tőzsdéről való kivonulás lehetőségét fontolgatta, azonban mindebben változást jelent, hogy a társaság nagytulajdonosai az esetleges kivonulás előtt vélhetően megkísérelnek olyan vevőt találni a cégre, aki értékelné a tőzsdei jelenlét nyújtotta előnyöket és bevásárolná magát a tevékenységet nem végző vállalatba.

Rendkívüli közgyűlést tartott hétfőn a PlotinusA társaság mai közgyűlése által elfogadott határozat szerint a Plotinus a For-Profit pályázatkészítő, pénzügyi tanácsadó és ingatlanhasznosító Kft., és Tátrai Judit Éva számára értékesítí a Plotinus leányvállalát, Plotinus Invest Vagyonkezelő Zrt. részvényeinek 100 százalékát. A vevők tulajdonszerzésének aránya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés