Előfizetői tartalom

Megszólalt az Enefi nagytulajdonosa: a prémium kategória a cél

Portfolio
Nagy potenciált lát az Enefiben az új nagytulajdonosa, Petykó András Zoltán, főként az élelmiszeripar, a turizmus, a pénzügy és az egészségügy területén lehetnek kitörési lehetőségek - mondta el a Világgazdaságnak adott interjúban. Az a terv, hogy minél nagyobbra nőjön a vállalat, tőzsdei cégként pedig a prémium kategória elérése a cél.

Régi álmom volt, hogy egy tőzsdei cégben meghatározó részesedést szerezzek - mondta el az Enefi új nagyrészvényese, Petykó András Zoltán, aki jelentős vagyontárgyak apportjával száll be a cégbe. Arra a kérdésre, hogy miért pont az Enefire esett a választása, elmondta, hogy a társaság az elmúlt időszakban parkolópályán volt. Pozitív és negatív hírek egyaránt érkeztek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés