Előfizetői tartalom

Mely cégek távoznak a hazai tőzsdéről?

Portfolio
Februárban tette közzé az AAA Autó a rendkívüli közgyűlésére vonatkozó meghívóját, melyből kiderült, hogy a társaság prágai és budapesti tőzsdékről történő kivezetéséről fognak szavazni. Mivel a nagytulajdonos részesedése a tőkepiaci törvény által a jóváhagyáshoz szükséges minimumot eléri, így valószínűsíthetően elfogadásra kerül majd a javaslat. Az alábbi cikkünkben annak jártunk utána, hogy a budapesti börzén az alacsony közkézhányaddal rendelkező társaságoknál, ha esetleg a kivezetés mellett döntenének a nagytulajdonosok, akkor milyen feltételek mellett kerülhetne arra sor.

Kivezethetik az AAA Autót a BÉT-ről Az AAA Autó február közepén jelentette be, hogy a soron következő közgyűlésének témája a társaság részvényeinek prágai illetve budapesti tőzsdékről történő kivezetése lesz. A tájékoztatást követően felmerülhet a kérdés, hogy vajon a többi magyar tőzsdén jegyzett társasággal mi a helyzet, fennáll-e a veszélye annak, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés