Előfizetői tartalom

Mi lesz a Motorola-val? - Nyílt levélben fúrják a vezérigazgatót...

Portfolio
Carl Icahn,az ismert amerikai milliárdos újra nekiment a Motorola menedzsmentjének, ezúttal napilapok hasábjain megjelenő egész oldalas nyílt levélben egrecíroztatja elsősorban Ed Zander vezérigazgatót. A cél ezúttal az, hogy a befektető megkapja az áhított helyét a cég igazgatóságában, melyről pedig a jövő hétfőn tartandó éves rendes közgyűlésen dönthetnek a részvényesek.

Mint ismeretes, Carl Icahn még 2007 januárjában kezdte el nagy tételben vásárolni a Motorola részvényeit,majd sürgetni kezdte a vezetőséget, hogy a cég 11 milliárd dollár feletti készpénz állományát teljes egészében fordítsák saját részvények vásárlására. A menedzsment ennyire azért nem ment messzire, de az érvényben lévő saját részvény vásárlási program felgyorsításával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés