Előfizetői tartalom

Mikor kereskedhetsz a külföldi tőzsdéken?

Portfolio
Miután egyre több hazai befektető kereskedik külföldi piacokon, a Portfolio.hu ismét összegyűjtötte a legfontosabb külföldi tőzsdék kereskedési idejét. A következő cikkünkben azt mutatjuk be, hogy mikor kell a piacokra figyelniük azoknak, akik az általunk megvizsgált külföldi tőzsdék valamelyikén forgó részvényekbe szeretnének befektetni.

A kereskedési intervallumokat magyar idő szerint adtuk meg, amelyek időnként eltérhetnek egy órával a nyári/téli időszámításra való átállás időszakában. A legfontosabb külföldi tőzsdék kereskedési idejét alábbi táblázatainkban foglaltuk össze. A tőzsdék mellett az irányadó indexeket is feltüntettük. A nyugat - európai tőzsdék magyar idő szerint 9 óra körül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés