Előfizetői tartalom

Milliárdos veszteséggel készül a tőzsdére az Uber

Portfolio
Hatalmasra nőtt az Uber, tavaly mintegy 50 milliárd dollárnyi forgalmat bonyolított le - derül ki a cég friss számaiból. Bár a negyedik negyedévben a bevételek szintjén lassulás látszik, a teljes évet tekintve még több mint 40 százalékkal ugrott meg a bevétele. Mindazonáltal továbbra is messze van a tőzsdére készülő cég attól, hogy nyereséges legyen.

50 milliárd dollárnyi forgalmat bonyolított le tavaly az Uber személyszállítással és ételkiszállítással - derül ki a cég közleményéből. A szám jól reprezentálja a vállalat méretét és globális elérését, ami azért különösen fontos, mivel tőzsdére készül és eddig úgy néz ki, hogy az év legnagyobb elsődleges részvénykibocsátása lehet. A negyedik negyedévben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés