Előfizetői tartalom

Mit csinálsz majd, ha zuhannak az árfolyamok?

Portfolio
Az amerikai tőzsdeindexen immár 10. éve tart az emelkedő trend. Egy új tőzsdéző generáció nőtt fel ezen idő alatt, akik megszokták, hogy nincs rossz befektetés, csak türelmetlen befektető. Az emelkedő trendnek hála, szinte bármilyen részvényt vettél, az az elmúlt években, az jó eséllyel rövid időn beül nyereséges befektetéssé vált.

Hogy meddig tart még az emelkedő trend azt pontosan senki nem tudja megmondani, de abban biztos lehetsz, hogy a grafikon mintái mindig más formában ismétlődnek, vagyis a következő 10 év szinte biztosan más világot hoz, mint az eddigi "hajrá emelkedünk" univerzum. A magyar tőzsdén például a legtöbb trendelemzéses módszer alapján már csökkenő trendben van a Richter és az MTelekom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés