Mol-részvényeket szerzett Hernádi Zsolt

2019. május 15. 11:07    
nyomtatás
 
A vállalat rövidtávú résztulajdonosi javadalmazási politikája részeként Mol-törzsrészvényeket szerzett Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató és a menedzsment több tagja.

Kereskedés Mol-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Hernádi Zsolt mellett Molnár József vezérigazgató, Berislav Gaso csoportszintű kutatás és termelés ügyvezető igazgató, Horváth Ferenc csoportszintű downstream ügyvezető igazgató, Simola József csoportszintű pénzügyi vezérigazgató-helyettes, és Ratatics Péter csoportszintű fogyasztói szolgáltatások ügyvezető igazgató szereztek Mol-törzsrészvényeket a társaság munkavállalói résztulajdonosi program szervezettől.

A hétfői ügyletek keretében Hernádi Zsolt 77 348 darab, Molnár József 63 317, Berislav Gaso 25 051, Horváth Ferenc 23 784, Simola József 22 400, Ratatics Péter pedig 19 879 darab Mol-törzsrészvényt szerzett; így az ügyletekben összesen 231 779 darab részvény vett részt.

Szerda délelőtt a Mol-részvény árfolyama néhány tized százalékos gyengüléssel 3172 forinton áll.

Mol-részvényeket szerzett Hernádi Zsolt(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium