Nagyot ment a bitcoin

2018. február 12. 22:02    
nyomtatás
 
Nem csak az amerikai tőzsdéknek, hanem a kriptodevizáknak is jó napjuk volt. A bitcoin több mint 6%-kal emelkedett, de a többi nagyobb kriptopénz árfolyama is nőtt hétfőn.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Nagyot ment a bitcoin


A botcoin 8 900 dollár közelébe emelkedett a Coinmarketcap.com adatai szerint, így mostanra eltávolodott idei mélypontjától, ami egy héttel ezelőtt alakult ki 6 ezer dollár közelében. Ha valaki itt szállt be, akkor már elég nagyot nyert, ugyanakkor ha a tavaly decemberben látott történelmi csúcs közelében (19 ezer dollár felett), akkor az kevésbé lehet boldog.

Nagyot ment a bitcoin


Nem véletlenül figyelmeztettek az EU-s szervek, hogy aki bitcoint vásárol, az akár a teljes befektetett pénzét is elveszítheti.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
  • Az inspirálók

    Történetek motiváltságról, küldetéstudatról, pozitív életszemléletről.
  • DAX spread: 0,9 pont

    Velünk az emelkedő és csökkenő hullámokat is meglovagolhatod.
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium