Előfizetői tartalom

Napelemek: nagy változás jön az ügyintézésben

Portfolio
Áttér az elektronikus ügyintézésre a kötelező átvételi (KÁT) jogosultsággal - vagyis a megújuló alapú áramtermeléssel - kapcsolatos ügytípusok esetében is 2017. július 17-től a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH). Az elektronikus ügyintézésre történő áttérés nem vonatkozik a 2017. július 17-én már folyamatban lévő eljárásokra.

A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 11. § (12) bekezdése alapján az átvételi kötelezettség alá eső villamosenergia-mennyiség és a kötelező átvételi időtartam meghatározásával, valamint a prémium típusú támogatással kapcsolatos eljárásokban a kérelmező köteles a hivatal által a honlapján meghatározott módon kapcsolatot tartani.A MEKH 2017. július...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés