Nem rengette meg a piacokat a Fed esti döntése Percről-percre

2018. november 8. 22:00    
nyomtatás
 
Ahogyan az lenni szokott, a Fed döntése előtt visszafogott mozgásokat láthattunk a tengerentúli részvénypiacokon, később a jegybank döntése sem zaklatta fel a befektetőket.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Itt a vége 2018.11.08 22:00

Az utolsó percekben sikerült a Dow Jones mutatójának a pozitív tartományba kapaszkodnia, 0,04%-os emelkedéssel fejezte be a csütörtöki kereskedést, amelyet leginkább a szűk sávban való mozgás jellemzett. A vártnak megfelelő amerikai kamatdöntés sem hozott nagy kilengéseket a piacra.

Az S&P 500 index eközben 0,25%-ot esett, a a Nasdaq 0,53%-ot veszített értékéből.

Lefelé vették az irányt 2018.11.08 21:10

A kereskedés előtt egy órával és a Fed döntését követően egy órával már határozottabb az irány, mindegyik vezető részvényindex a negatív tartományban jár.

A Dow Jones 0,22%-os mínuszt ért el, az S&P 500 index 0,5%-kal került lejjebb, a Nasdaq pedig 0,8%-ot esett.

Visszapattantak az indexek 2018.11.08 20:13

Rövid ideig tartott csak az ijedelem az amerikai tőzsdéken a Fed döntése után. Most már magasabb szinten járnak, mint a Fed bejelentése előtt.

Lefelé indultak az indexek a Fed döntése után 2018.11.08 20:04

A Fed kamatdöntésének bejelentését követő néhány percben a Dow Jones lefelé vette az irányt, majd szerdai záróértéke közelében ingadozott.

Megérkezett a Fed döntése 2018.11.08 20:00

A várakozásoknak megfelelően a Fed döntéshozói a 2-2,25%-os sávban hagyták az irányadó rátát, a döntést egyhangúlag szavazták meg a bizottság tagjai.

tovább a cikkhez...

Vegyesen várják a Fed döntését az amerikai tőzsdék 2018.11.08 17:48

A Dow Jones van egyedül pluszban az amerikai vezető részvényindexek közül, jelenleg 0,3%-ot emelkedett. Ezzel szemben az S&P 500 index 0,02%-ot veszített értékéből, a Nasdaq 0,24%-kal került lejjebb. Az amerikai tőzsdék ezzel közel egyhavi csúcsukról fordultak le és tartanak pihenőt.

A befektetők csütörtöki óvatossága nem véletlen, ugyanis este 8-kor jelenik meg az amerikai jegybank kamatdöntése. Az elemzők a mai ülésen nem várnak semmilyen változást a kamatok tekintetében, ezért a befektetők arra figyelnek, hogy a Fed milyen monetáris politikai lépéseket jelez előre 2019-re.

Beszámolók szerint azért sem láthatunk ma nagyobb mozgásokat, mivel a keddi félidős amerikai választások után hevesen mozogtak a piacok, mostanra a befektetők megnyugodtak, megvoltak az első reakciók a választás eredményére.

Vegyesen várják a Fed döntését az amerikai tőzsdék

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium