Nem tudták eldönteni az amerikai tőzsdék, hogy merre induljanak Percről-percre

2019. augusztus 15. 22:01    
nyomtatás
 
A szerdai nagy esés után nem igazán találták csütörtökön az irányt az amerikai részvénypiacok, az irányadó indexek vegyes elmozdulásokkal zártak. Esett a bankszektor, gyengélkedtek a technológiai papírok és zuhant az ipari konglomerátum, a GE árfolyama is.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Vegyes zárás 2019.08.15 22:01

Vegyesen zártak az amerikai indexek csütörtökön, a technológia túlsúlyos Nasdaq 0,1 százalékos csökkenéssel fejezte be a kereskedést, a Dow 0,4, az S&P 500 pedig 0,3 százalékkal araszolt felfelé.

Nem tudják eldönteni az amerikai tőzsdék, hogy merre induljanak 2019.08.15 20:37

Vegyesen állnak a zárás előtt nem sokkal az irányadó amerikai indexek, a Dow és az S&P 500 alig mozdult el a tegnapi záróértékéről, a Nasdaq pedig 0,4 százalékos csökkenést mutat.

Tegnap nagy esést szenvedtek el az amerikai indexek a recessziós félelmek erősödése közepette és ebből az esésből ma sem tudnak talpra állni. Vállalati sztorik is rontják ma a hangulatot, a GE árfolyama közel 12 százalékot zuhant azt követően, hogy egy, a cégre meglehetősen negatív fényt vető jelentés látott napvilágot.

Folytatja gyengélkedését a bankszektor is az amerikai tőzsdén, a Citigroup 0,6, a Bank of America árfolyama 0,5 százalékot esett. A technológia szektor sem teljesít túl jól, az Apple árfolyama 1 százalékkal esett, a Cisco Systems pedig a negyedéves gyorsjelentését követően zuhant közel 9 százalékot.

Emelkedik viszont a Wal-Mart a negyedéves jelentése után, közel 5 százalékos pluszban áll a részvény.

Nem tudják eldönteni az amerikai tőzsdék, hogy merre induljanak

Ez durvább, mint az Enron-botrány - Állítja a GE-ről az, aki korábban leleplezte Madoffot 2019.08.15 19:22

Súlyos pénzügyi problémákkal küzd a GE - állítja Harry Markopolos, akinek annak idején a Madoff-botrány kipattanásában is nagy szerepe volt. A GE árfolyama zuhan a mai kereskedésben, 13 százalékot estek a részvények.

tovább a cikkhez...

Felfüggeszti egyik géptípusa fejlesztését a Boeing 2019.08.15 18:46

A Boeing felfüggesztette új szélestörzsű repülőgépe, a 777X kisebb, 8-as változatának fejlesztését, a gép forgalomba állásának időpontja bizonytalan - tudta meg az Air Current szaklap.

tovább a cikkhez...

Címkék: tőzsde, usa, vállalatok

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium