Előfizetői tartalom

Orbán: a gáztározókat visszavásároltuk

MTI
A kormány a mai napon Budapesten megvette, visszavásárolta azokat az eszközöket - például gáztározókat, szerződéseket - amelyeket az előző kormányok privatizáltak - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Moszkvában az MTI-nek. A kormányfő hozzátette: Magyarország polgárai most már biztonságban érezhetik magukat az energiaellátás mennyisége, illetve az érte fizetendő ár tekintetében is.

Az MTI-nek a részleteket firtató kérdésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke elmondta: az állam képviselői és az E.ON között a tárgyalások minden érdemi kérdésben lezárultak, a szövegszerű megállapodási javaslat elkészült, a technikai lebonyolítás zajlik. További részleteket későbbre ígért a sajtófőnök. A nol.hu értesülése szerint az MVM Magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés