Előfizetői tartalom

"Orbán és Simor közös fényképezkedése jelezte a bajt"

A magyar államcsőd esélyét nem lehetett kizárni tavaly év elején, befektetői szempontból igen feszült helyzet alakult ki, ennek kezelése pedig még a profi befektetőket is komoly kihívások elé állította, mondta el a Portfolio.hu-nak Szabó László, a Concorde Alapkezelő elnöke. A helyzet azonban azóta valamelyest stabilizálódott, a nemzetközi tőkepiaci hangulat pedig kifejezetten jó, így akár újabb részvénypiaci csúcsokat is láthatunk idén, véli az elismert befektető, aki a tőkepiacok szempontjából a legnagyobb kockázatot abban látja, ha a politikusok megegyezést kereső szándékában változás következik be, és a fontosabb globális témákkal, az eurózóna egyben tartásával, vagy az amerikai költségvetés helyzetének stabilizálásával kapcsolatban többé már nem törekednének kompromisszumokra.

A Szabó Lászlóval készült interjú második része az iPaden letölthető Portfolio.hu Magazin január 28-tól elérhető számában lesz olvasható. Portfolio.hu: Elképesztő turbulenciákat, rekordgyenge forintot hozott 2012 eleje. Mint befektető, hogyan élte meg azt az időszakot? Szabó László: Azt láttuk, hogy elindult egy komoly tőkemenekítés az országból, és a szokásos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés