Előfizetői tartalom

Örülhetnek azok az amerikaiak, akik okostelefont vennének karácsonyra

Portfolio
Biztató fordulatot vett tegnap az amerikai-kínai kereskedelmi háború, Donald Trump bejelentette, hogy egyes termékekre (főként elektronikai cikkekre) elhalasztja a szeptember elsejére tervezett 10 százalékos vám bevezetését. Ennek megörültek a piacok, főleg a technológiai papírok emelkedtek, számukra ugyanis kritikus az év utolsó pár hónapja a karácsonyi értékesítések miatt.

Tegnap délután telefonon egyeztetett egymással az amerikai kereskedelmi főtárgyaló és pénzügyminiszter, illetve a kínai miniszterelnök-helyettes és arról állapodtak meg, hogy 2 hetente fognak egyeztetni egymással, de addig is eldőlt, hogy az amerikai fél egy kicsit visszavesz a keménységéből. A Donald Trump amerikai elnök által minap bejelentett, a fennmaradó összes kínai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés