Plotinus-részvényeket értékesített az igazgatótanács elnöke

2018. december 6. 09:13    
nyomtatás
 
A Plotinus igazgatótanácsának elnöke, Szabó Zoltán Sándor 46 darab Plotinus-részvényt adott el szerdán 6400 Ft-os átlagáron.

Kereskedés Plotinus-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • A Plotinus tegnap bejelentette, hogy a társaság igazgatótanácsának elnöke, Szabó Zoltán Sándor szerdán 46 darab Plotinus törzsrészvényt értékesített 6400 forintos átlagáron.
  • A tranzakció után Szabó Zoltán Sándornak nincs Plotinus törzsrészvény a birtokában.

Plotinus-részvényeket értékesített az igazgatótanács elnöke


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium